And the winner is…

Eind september heb ik me ingeschreven voor een webinar. Dat is een soort ja.. Presentatie maar dan via het internet, iemand gaat met zijn webcam online en deelt dan zijn scherm, hier plaatst diegene een powerpoint op en verteld een verhaal die hij of zij wil vertellen.

Ik had mij aangemeld voor de webinar “vetvrij” van vetvrij.com, gegeven door Mathijs Bos omdat het me interessant leek, leren kunnen we altijd toch? Aan het eind van de webinar werd een boekenpakket en een subscription uitgeloot voor de winaars die een berichtje op de facebook pagina plaatste van Mathijs Bos.

De webinar ging over het verschil van voedsel, over jezelf voeden door een hamburger in je te proppen.. Of jezelf ook werkelijk iets te geven waar je lichaam iets mee kan.. Je lichaam heeft die brandstoffen namelijk geoon nodig. Een nieuwe kijk op de schijf van 5. Namelijk: voedingswaarde, variatie, volume, verhoudingen en vertering. Natuurlijk gaat zo’n webinar er voornamelijk om om het product te verkopen, daarom doen ze dat.. Een product in dit geval van 150euro die je dan voor 97 kon krijgen.. Toch wel interessant dat zovelen hetzelfde verhaal vertellen waarbij je kan zien dat ze hetzelfde denken over voeding terwijl de wereld er nog niet wakker van word.. En toch is het in opmars dat men meer op groente/fruit gaat leven en velen zelfs aangeven dat je beter vegetarisch kunt gaan eten.

Aan het einde van de webinar werden dus die prijzen uitgereikt en ineens hoorde ik mijn naam, blijkbaar had ik het boekenpakket gewonnen.. Een pakket met 4 boeken, de namen ben ik alweer vergeten.. Iets met 365dagen fit en hormoon factor, die anderen weet ik niet meer maar ik zie wel, kan ik weer lekker lezen. Was een positieve verassing.

Iedereen die eens wat meer wil weten kan op facebook zoeken naar VASEF en Mathijs Bos, of op vooraltijdslankenfit.nl maar denk goed na voor je zoiets aanschaft, het gaat wel om veel geld, persoonlijk vind ik het teveel geld, maar dit soort websites hebben vaak al veel informatie.

Zelf heb ik een app (virtuagym) die ik op de website ook in kan zien, deze heeft een cardio, food en train app. Hier kun je je eigen trainingsprogramma op zetten, bijhouden hoeveel en hoelang je fietst/loopt .e.d met de cardio app en bijhouden hoeveel koolhydraten, vetten en proteine je binnen krijgt met de food app. Voor mij werkt dit weer beter, ieder zijn ding.

Skylar