Contact

Mocht je nou een vraag, suggestie of wat dan ook hebben kun je altijd contact opnemen. Kijk eerst onderaan de pagina of het antwoord op jouw vraag niet tussen de FAQ staat, dan heb je direct antwoord.

Email

Liever handmatig mailen? Dat kan via onderstaande link
Klik hier om me een mail te sturen

Chatten
We kunnen natuurlijk altijd via skype of facebook wat afspreken, chatten gaat natuurlijk sneller dan email. Als je een mail stuurt met daarin wat je vraag is en of we  dat via skype/facebook kunnen behandelen dan spreken we wat af. Geef daarbij ook aan wanneer je beschikbaar bent want ik ben natuurlijk niet altijd online.

Kleine FAQ/ Q&A

QuestionsQ: Help? Ik krijg mijn website niet goed!? Kun je me helpen?
A: Natuurlijk, stuur je website even in een zipje naar me toe en leg het probleem zo duidelijk mogelijk uit. Dan zal ik kijken of ik eruit kom, als het online staat zoals woelmuis.nl stuur dan de url naar me toe.

Q: Ik heb een persoonlijke vraag?
A: Je bent altijd vrij om dingen te vragen, kijk even op de pagina “About me” of het antwoord op je vraag daar al staat, zo niet kun je alitjd een mailtje sturen om te laten beantwoorden.

Q: Hoe wist je dat je webdesign/development wilde doen?
A: Eigenlijk wist ik dat niet.. Maar op mijn 11e begon ik plaatjes etc op een website te zetten, ik wilde in die tijd meer dus begon ik HTML en CSS te leren, de opmaak talen om een website te maken. Ik leerde vanaf een blanco pagina codes bij elkaar te zetten om mijn eigen website op te zetten en toen ik een studiekeuze moest maken had ik geen flauw idee wat ik moest doen. Toen besloot ik mijn hobby maar door te zetten en dan maar te kijken waar ik uit kwam.

Q: Waarom spiritualiteit en wicca op je website?
A: Zelf ben ik jong begonnen met wicca, dit is een natuur religie. In wicca staat onder andere spiritualiteit neutraal in de religie. Toch waren er weinig websites met juiste informatie over deze onderwerpen. Wel in het Engels.. Maar niet iedereen spreekt vloeiend Engels. Daarom ben ik eigenlijk begonnen met 1 simpele pagina. Later is dat uitgegroeid.

Q: Ben ik een wicca?
A: Iedereen kan een wicca worden, daar moet je wel hard voor studeren. Het is niet de vraag of je een wicca bent maar of je je er 1 voelt. Denk daar eerst maar over na.

De vraag staat hier niet bij?
Neem dan gewoon even contact op en dan beantwoord ik je vragen.

Skylar