Fotografie project de zwanen

Vandaag is een nieuw project op de website geplaatst, fotografie project de zwanen. Gezien ik een nieuwe camera heb.. Moest die getest worden. Dit samen met het mooie weer.. Er hing een warme lucht met een mooi zonnetje leverde veel mooie beelden op die te zien zijn in het portfolio. Ik ben ontzettend trots op een aantal van deze foto’s hoewel een aantal ook wel een beetje mislukt zijn. Zo waren vogels soms ietsje sneller dan ik verwachtte..

DSCN0071Zo had het kleine hier aan de linkerkant geen zin om op de foto te gaan en wilde er vandoor gaan.. Gelukkig had ik hem nog wel in beeld.. Maar niet alles hij was sneller dan mij.. En dat zorgde voor deze foto.. Gelukkig kreeg ik hem later nog wel op de foto zonder dat hij er vandoor ging.. Maar blij was hij er niet mee, kort daarna vertrok hij ook..

 

DSCN0049Ook had ik een echt prachtige foto van een zwaan gemaakt.. Maar een andere zwaan dacht “nee die foto ga je niet maken!” en besloot hier een “fotobomb” op uit te voeren.. En helaas met succes.. Maar zeg nou zelf, het plaatje aan de rechterkant ziet her goed uit, als je de fotobomb zwaan weg denkt..

Hoe dan ook, dat krijg je helaas als je met dieren werkt.. Soms werken ze mee en soms.. Ook weer niet. Soms krijg je de meest geweldige foto’s..

En soms zijn ze er alleen maar op uit om je arm te breken met hun vleugels.