Goede voornemens

Het is de tijd van het jaar, de tijd waarin we allemaal goede voornemens bedenken zoals meer sporten en afvallen, eindelijk stoppen met roken, eindelijk achter dat hebbedingetje aan of die geweldige vakantie bij elkaar sparen en boeken.

Zelf ben ik niet zo van de goede voornemens maar ook ik doe dit jaar mee met wat goede voornemens, voornemens die ik toch al zou doen en ik heb het nu gewoon traditioneel gekoppeld aan het nieuwe jaar.

Mijn site draait goed en ik zit te denken aan een instagram account om mijn fotos op te plaatsen, ik twijfel er nog wel over dus dat word vervolgd en zal (indien ik ervoor kies) ook op de site terecht komen.. Betreft de site zelf, die is pas vernieuwd dus daar ga ik weinig aan doen.

Met mijn nieuwe beest van een camera wil ik frequenter fotos maken, het liefst eenmaal per week als ik de tijd kan vinden, hey die tijd ga ik gewoon maken.. Tenzij het weer zwaar tegen zit moet dat ook wel lukken. Dit naast natuurlijk de algemene nieuwjaars dingen.. Goed blijven eten, lekker blijven sporten enzovoorts.

Ik zoek ook nog leuke foto ideeen, nou ben ik al uitgenodigd om een groep hondenwandelaars te fotograferen en heb ik een cool glazen bol idee. Ik wil nog een nieuwe profielfoto maken (maar ik heb nog geen idee hoe ik dat ga uitwerken, alleen wat ik erin wil hebben weet ik tot nu toe nog maar. Word vervolgd en komt vanzelf wel naar boven.

Fijne jaarswisseling, gelukkig 2019!

Skylar