Lockdown tafferelen

Ik had mezelf beloofd geen berichten over corona over mijn website te gooien. De media staat er namelijk vol genoeg mee. Vandaag heb ik besloten daar toch een klein item over te maken.

De foto die ik hier heb gezet is wat wazig, niks voor mij maar ik kon het niet laten. De buren hadden een haan genomen om deze wanneer nodig te kunnen slachten. In het kader van een total lockdown vonden zij dit een goed idee.. De haan heeft meerdere dagen los rondgelopen, verkeer (fietsers, auto’s, scooters, bouwverkeer enz) ontregelt en mensen opgejaagd terwijl het zich staande hield tegen de buurtkatten. Waar het nu is (gevangen of gedood) weet ik niet. De dierenambulance weigerde iets te doen tot iemand in de wijk het dier had gevangen.. Iets wat onmogelijk was.

Zondag zou ik naar de efteling gaan maar alles is gesloten. Spoordeelwinkel acties zijn niet beschikbaar, bussen en treinen rijden op minimale capaciteiten voor medewerkers met vitale functies. Straten zijn leeg, horeca geforceerd gesloten.

Om deze reden kan ik mijn vakantie dan ook niet anders dan thuis spenderen net als ieder ander. Ook werken doe ik op dit moment thuis. Mijn kleine mini bureau met desktop en 2 schermen is nu uitgebreid met een switch en werklaptop die bekabeld is aangesloten.

Wel heb ik tijdens deze sobere tijden een aanwinst; namelijk een tattoo.

Een puntkomma word gebruikt wanneer een schrijver de zin had kunnen beindigen, maar koos om dit niet te doen. De schrijver ben jij en de zin is jouw leven.

Hopelijk kan ik snel de deur weer uit, anders worden het straks berichten over goede films en series die ik heb gekeken.. Als we het daar toch over hebben.. Ik ben dol op ghibli films. Neem arriety en howls moving castle, echt aanraders.

Skylar