New look, new start

Zoals te zien heb ik de online bezem weer in mijn handen. Tijd om mijn website op orde te brengen. Ik heb een periode van ziekte gehad waarbij ik niet veel meer kon. Mijn sportprestaties, mijn werk, vriendencirkel, mijn voeding.. Alles lijdde er enorm om en mijn leven hing (geestelijk) aan een zijden draadje. Het helpt dan ook niet als er druk op je word gezet in zo’n mate dat je tegen een burnout aanloopt want tja.. Er moet toch gewerkt worden he?

Ondanks weinig steun van mijn omgeving (ja ja je leert dan pas wie je vrienden zijn) ben ik er toch weer bovenop gekrabbeld, dit dankzij een trainer die niet terugdeinsde voor de mogelijkheid mij met een injectie neer te halen als het begon, een oud mentrix die hielp met wat officiële dingen regelen en een vriendin die niet ophield met praten.. Afleiding is een hele sterke motivator.. Ook als we dat op dat moment niet in willen zien.

Ik heb inmiddels een nieuwe baan die heel veel tijd eist maar erg relaxed is, ik ben er daar op meer vlakken op voorruit gegaan, meer daarover volgt nog terwijl ik de site update. De code is herschreven (ik haat php soms echt) naar een resonsive theme en ik ben 1 voor 1 mijn dingen aan het oppakken. Afgelopen week heb ik het ontzettend zwaar gehad om mijn voeding weer op pijl te krijgen en de komende week staat sporten op het programma met een stukje website hier en daar.

Naast dat heb ik wat dingen veranderd in mijn leven. Zo streef ik naar een maandelijks uitje (dierentuin, pretpark, groot bos, iets dat je er echt even uit bent) en ben ik aan het sparen om met de thalys naar disneyland parijs te gaan. Vliegen mag ik niet maar de trein wel dus tips in uitjes zijn welkom!

Skylar