Nieuwe rubriek, hoop updates

Een hoop drukte, ik ben bezig geweest met het updaten van een hele nieuwe rubriek genaamd “Paranormaal”. Ook moest deze vulling krijgen. Het is erg lastig mijn website bij te houden gezien ik in een drukke periode zit, ik heb net een stage afgerond en ben nu bezig met examens. Hopelijk dus snel een papiertje in mijn handen dat ik geslaagd ben.

Paranormaal
Een nieuwe rubriek met heel veel informatie over paranormale dingen, mis je wat? Laat het gerust weten. Ben jij indigo? Hoog sentief? Of geinteresseerd in energie? Nou dan zit je hier dus goed want alles staat erin. Verder staan er divinatie technieken in. Wat is dat? Nou… Dat lees je dan wel, onder andere pendelen, i-tjing, tarot en runen trekken vallen hier namelijk onder.

Elementen
Een pagina over wicca zonder de elementen benoemen.. Ja een beetje onvolledig van mij dat ik die vergeten was maar hij staat er nu in. Wat de elementen zijn, wat ze inhouden en.. Welk element ben jij? Probeer dat maar eens uit te vinden.

Kruidens en werking 
Dit topic is op EIGEN RISICO en valt onder wicca omdat nou.. Wij werken veel met kruiden dus ik heb een soort ABC’tje op gesteld met veel voorkomende kruiden en hun werkingen. Ze werken ja, maar op je eigen risico want.. Sommige kunnen DODELIJK zijn bij verkeerd gebruik en daar ben ik dus niet aansprakelijk voor. Ik bied de informatie aan maar ik zeg niet dat je het moet gebruiken en hoeveel dan. Wil je dat precies weten omdate het interesse wekt kun je altijd nog wat navragen. Maar het beste kun je kruidens kopen bij theewinkels (verse) of bijvoorbeeld winkels zoals “detuinen” en daar bij aankoop navragen wat je wilt weten gezien zij je beter kunnen informeren over wat zij aanbieden en hoe sterk dit is.

Talen *coming up?* 
Ik ben ook nog bezig met het vertalen van mijn website (naar het Engels) als ik tijd heb ga ik dat doen. Ik ga het misschien ook nog op andere talen zetten als dit lukt. Spreek jij een taal die echt op de website moet komen en ben jij bereid de website te vertalen in die taal? Misschien vraag ik je dan ook om dit te doen als de taal veel voor komt. Denk hierbij aan Spaans, Frans, Duits en misschien zelfs wel Russisch ofzo. Dit is work in progress maar Engels is zo goed als een feit.

Hoewel mijn Engels goed is.. Kan ik ook hier wel hulp mee gebruiken.