Nieuws ruimte en veiligheid

Dus mijn nieuwe camera slokt aardig wat space op op mijn web-server, dat kan tot een trage website leiden dus heb ik besloten niet al te veel fotos meer op de site te zetten per uitje. Gewoon de top 5 a 10 van de beste fotos die het leukste zijn geworden en als het er dan een keer 12 worden lekker boeiend.

Verder kijk ik eigenlijk nooit naar statestieken maar for the fun heb ik even gekeken naar de afgelopen periode waarin ik kan zien dat het aantal lezers op de site bijna verdubbeld zijn dus.. Bedankt daarvoor!

Related image

Ook zijn er pogingen geweest om in te breken op een deel van de website, ik zeg pogingen omdat het niet gelukt is, om die reden zal de website er komend weekend in in de nachturen een paar uur uit liggen voor een beveiligings update zodat het bij pogingen blijft en niet zo is dat er ineens gekke dingen gebeuren op deze site. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij mij.

Related image