Pannenkoeken

Vandaag heb ik een soort verborgen talent van mezelf gevonden. Eten is en blijft een lastig onderdeel als je allergien hebt. Daarom heb ik pannenkoekenmix van koopmans (glutenvrij) samen met lactosevrije melk met wat eieren gemixed.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit pannenkoeken heb gemaakt.. Ik heb het ooit geprobeerd maar dat was een drama.. Toen nam mijn zus (pannenkoeken koningin) het over en die kreeg het ook haast niet voor elkaar.. Dat lag toen aan de mix.

Vandaag wilde ik het opnieuw proberen, met goed resultaat. De eerste had wel een gaatje in het midden maar was verder uitstekend gelukt. De 1e in een andere pan was wel bijna verbrand maar ook die.. Is niet mislukt en heerlijk opgepeuzeld.

Het was even mixen en go with the flow zoals ze dat zeggen. Gelukkig had ik een mixer en was het beslag maken redelijk snel gelukt. De 1e was even opletten wanneer hij gedraaid kon worden en de derde (1e in klein pannetje) verbrandde bijna.. Uiteindelijk is geen enkele pannenkoek in de prullenbak beland.

Lekkere aanrader tussendoor, is alleen even een werkje,

Skylar