Skylar

Mijn naam zoals je waarschijnlijk al was opgevallen is Skylar, sommigen geven mij de bijnaam Sky.Ik ben geboren op 04-11-1993 in Nederland en daar woon ik nog steeds, na een late groeispurt ben ik 1,74m geworden met donkerbruine ogen met kort donkerbruin/blond haar. Ik heb een snakebite piercing in mijn lip en een industrial en 2 10mm stretches in mijn oren.  Ik werk bij XS4ALL en heb ontzettend veel hobbies waar ik dan ook dagelijks mee bezig probeer te zijn hoewel dat niet altijd lukt vanwege een ontzettend drukke baan. Betreft mijn maffe foto; ik was in een heel groot bos en overal zat het vol met muggen.. Ik houd van proteine maar dit was iets teveel.. Verder draag ik normaal een bril maar had hier mijn lenzen in, iets wat ik vaker doe op lange wandeltochten ivm vieze glazen en schoonmaak spul mee moeten slepen e.d.

Ik fiets, wandel, hardloop en doe aan krachttraining en vechtsporten. Ook met just dance vermaak ik me prima. Ik wil eigenlijk weer gaan skeeleren en schaatsen maar ben te bang dat ik keihard op mijn gat val en hulp nodig heb om overeind te komen (haha) dus daar zoek ik nog hulp bij. Ik probeer het maximale uit mijn dag te halen en ben van chrondropathie en krukken naar hardlopen met 8,7km/h gegaan, gewoon om te laten zien dat ik geen krukken meer nodig heb. Dat is dan ook mijn grootste motivatie met trainen en daar heb ik een hele aardige trainer voor die heel goed meedenkt, fysiotherapie kan geven als het fout gaat en lekker met me mee lacht als er wat fout gaat (zonder dat ik gewond raak natuurlijk).

Betreft mijn website, die heb ik al sinds 2010. Ik heb er verschillende dingen op gezet en ben waar ik tijd heb altijd bezig met dingen aanpassen. Zo kan ik html5,css3,javascript, een beetje sql en heb ik een haat-liefde verhouding met PHP waarbij het nooit werkt.. Ik wat doe (geen idee wat) en ineens doet hij het. Ik ga elke maand naar een pretpark/dierentuin/groot bos of ander uitje (stadswandeling kan bijv ook) en houd ervan om daar mooie foto’s te maken, dit doe ik tijdens mijn wandelingen en fietstochtjes ook. De kunst is om een goede RAW foto te maken die niet bewerkt hoeft te worden. Verder zijn deze foto’s ook een mooie herinnering aan mijn uitjes, samen met mijn magneten verzameling. Ik probeer van elke locatie waar ik ben geweest een magneetje mee te nemen, dit lukt niet altijd maar wel in 95% van de gevallen.

Ik ben erg actief maar ik ben ook erg lui, ik houd ervan om in de avond lekker film/series te kijken. Lekker naar de bioscoop of gewoon via Netflix, ook download/stream ik online bepaalde dingen die ik leuk vind. Zo kijk ik anime’s, kinderseries maar ook klassiekers zoals Fawlty Towers en Keeping up appearances. Ik houd van comedy, animaties en een goede actiefilm op z’n tijd. Naast dat ik veel films en series kijk duik ik ook graag weg in een goed boek, dit mag zowel een fysiek boek of een ebook zijn. Vooral in de avond ben ik dol op mijn ereader ivm een laag in te stellen licht (met blauw licht filter) waardoor ik kan lezen zonder moeilijk te doen met lampjes. Ik houd vooral van fantasy boeken maar waargebeurde verhalen op z’n tijd mag ook en ik lees vaak hulpboeken, zo heb ik psychologie en NLP gestudeerd en daar lees ik vaak een onderwerp over. Met mijn burnout ervaring zat ik met mijn neus in de burnout-boeken dat heeft erg geholpen. Ik ben geen groepspersoon maar kan erg sociaal zijn 1 op 1 of in een groep van max 3-4 personen, je moet dan wel wat met me gaan doen.. Even de kroeg in daar kom je niet mee weg. Een mooie wandeling, de bioscoop en bij hoge uitzondering wat eten weer wel.

Ik heb mediavormgeving (interactief) gevolgd en heb daar hier en daar ook in gefreelanced, ik vind het een erg leuke richting maar niet iets wat ik als fulltime baan kan doen omdat je er echt heel veel creativiteit in kwijt moet kunnen en dat raakt een beetje op op die manier, zeker als je opdrachten voor anderen doet (bij mij althans). Ik heb wel psychologie gestudeerd en NLP om beter in mijn werk te worden bij Ziggo, dat is inmiddels gelukt maar daar ben ik weg gegaan om heel veel redenen en toen ben ik bij XS4ALL terecht gekomen en daar heb ik het nu alledaags erg naar mijn zin.

Nou dat was een introductie over mij, vragen staat vrij natuurlijk,

Skylar