Watchlist

Zoals te zien ben ik bezig met het toevoegen van een watchlist als nieuwe feature op de website. Het is ontzettend druk met mijn stage en eigenlijk heb ik een dubbele reden voor het toevoegen van deze watchlist. Het is namelijk zo dat ik 3TB gereserveerd heb voor films en series, maar die is bijna op. Nog 15Gb en dan is het voorbij dus heb ik besloten alles op de website te zetten, misschien zijn er dan nog mensen die denken hey dat ga ik kijken. Zo’n lijst wilde ik sowieso al maken maar ik gooi dan grotendeels wat ik heb gezien eraf. Sommige series die echt goed zijn of die ik nog niet afgekeken heb ga ik wel bewaren. Je hebt altijd die oldtimers die je wilt bewaren.

Misschien dat ik dit ook ga doen met boeken maar hier ben ik nog niet zeker van, ik heb namelijk ontzettend veel boeken gelezen en veel in mijn kast staan. Het is eigenlijk niet geheel terug te halen wat ik allemaal gelezen heb maar goed.. Ik moet daar nog even over nadenken. Voor de komende tijd zullen er nieuwe series en films verschijnen, dit zal waarschijnlijk in laag tempo gaan omdat het nou.. Ik schrijf er samenvattingen over, soms met wat hulp van het internet (namen etc) en deze zet ik er voornamelijk bij om terug te halen waar ze over gingen en om interesse te wekken voor nieuwe kijkers.

Als je nog een serie/film kent die echt geweldig is laat het dan even aan me weten en dan ga ik die misschien wel kijken en erbij zetten als het binnen mijn straatje valt. Het is trouwens niet zo dat elke serie/film die ik erin zet goed is, ik zat er gewoon inzetten wat ik heb gezien en sommigen zal ik minder leuk vinden of waardeloos maar kan een ander weer heel leuk vinden.

Verder liet ik het net al even weten: ik heb het ontzettend druk. De feestdagen komen eraan, ik loop stage en ook prive loopt niet alles even goed. Toch zal ik mijn best doen alles zo goed mogelijk te laten verlopen en hopelijk snel update na update toevoegen. Houd die 2 pagina’s dus in de gaten. Het staat boven de pagina “watchlist” omdat ik geen idee had hoe ik het anders moest noemen.. De pagina watchlist zelf is NIET aan te klikken. Misschien komt dat nog? We shall see!

 

I’ll keep updating,

Skylar