Alles op een rij

Nog steeds ervaar ik veel drukte maar ik begin alles op een rijtje te krijgen en dat is ook wel aan mijn updates te merken. Er zijn nog een hoop films die ik wil kijken maar ik pluis hier en daar mijn harde schijf uit naar wat ik nog moet kijken/ wat ik nog moet updaten en heb mezelf voorgenomen alles meteen te updaten zodra ik een nieuwe film kijk(dat heb ik al langer hoor.. Maar dat oude moet er ook in natuurlijk). Dat kost tijd, zit veel werk in en gelukkig maakt mijn server altijd een backup anders raak ik die updates weer kwijt, dat zou zonde zijn.

Ik ben dus op de goede weg. Ik had het in mijn vorige update over het halen van mijn diploma. Dat is fijn omdat ik dan volop aan het werk kan en werken doe ik.. Zo werk ik 2 dagen in de week bij Housekeeping van Centerparcs als uitzendkracht (kan dus ook opgeroepen worden bij andere bedrijven) en heb ik een baan gevonden bij Ziggo (technische helpdesk) waar ik 22 augustus 2014 begin met een training, 9 september begin ik dan ook om volop aan de bak te gaan bij Ziggo.

Zo heb ik dus alles even op een rij gezet om mijn leven voort te zetten en zo kan ik dus weer doorgaan met het updaten van mijn website. Want het heeft natuurlijk ook geen zin om een website te updaten als je vervolgens geen geld heb om de server te bekostingen… Een server die mij een mooie 29eur per jaar uit mn zak klopt maar het helemaal waard is omdat dit mijn hobby blijft. Ook valt het op dat ik dus een baan heb gevonden BUITEN mijn opleiding.. Dit omdat de opleiding die ik deed mij liet zien dat ik websites maken als hobby zie en vrij wil zijn met welke opdrachten ik aan neem. Zo merkte ik tijdens mijn examen dat een opdracht hebben waar je niet achter staat.. Niet bepaald bevordelijk is voor je creatieve geest. Om die reden neem ik alleen freelance opdrachten aan, kan ik er toch wat geld mee verdienen en ook alles afslaan wat me niet zint omdat ik vast (stabiel) werk heb. Elke opdracht die ik wel aan neem.. Is dan gewoon een extra’tje bovenop mijn salaris.

Als ik dan toch bezig ben kwam er ook nog bovenop dat ik wat dingen moest regelen met m’n vriend want ook hij was geslaagd dit jaar (dubbel feest he?) maar een baan vinden? Voor hem niet zo easy als voor mij lijkt het.. Dus heb ik wat dingen geregeld.. Als je namelijk uit huis bent en je studiefinanciering valt weg.. Dan is het handig om de basisbehoeften je weet wel.. Onderdak, eten enzovoort te regelen terwijl je met dat gat bezig bent dat “een baan zoeken” heet. Ik ben daar dus ook nog mee bezig om daarbij te helpen en heb tijdelijk onderdak geregeld, een prive (Nederlands) docent voor een doos merci chocolade, uitzendkracht werk.. (Tis iets he?) en zoveel eten als hij maar op kan en hij kan best goed eten.. Ik bedoel hij eet meer dan mijn vader.. En die eet al best veel. Hoe dan ook.. Hij heeft alles wat zn hartje begeert.. Voor 5 weken, die nu bijna om zijn(10 augustus) vanaf dat moment is geregeld dat hij naar zijn tante kan tot 17 september, dan is er nog iets meer tijd om alles te regelen. Maargoed ook dat is een reden dat ik minder bezig ben geweest met mijn website updaten, het echte leven riep dus ja.. Kan je niet negeren.

Als iemand trouwens nog aanraders heeft qua films/series.. Graag dan ga ik die kijken, ik bedoel ik heb een harddisk van 2TB waar een hoop op kan en die ik nu steeds probeer leeg te gooien als ik het gezien heb. Zo moeilijk om goede films weg te gooien.. Maar ik doe het toch. Ik zou ook kunnen zeggen tips voor boeken maar om mijn boeken te updaten.. Daar heb ik tot nu toe weinig tijd voor gehad, wel heb ik de boeken die ik heb gelezen sinds ik die rubriek heb gewoon geupdate zodra ik ze uit had. Hetzelfde heb ik met games.. Ik speel er een hele hoop maar ze allemaal updaten? Daar heb ik nog geen tijd voor gehad, ik begin eerst met films/series updaten en daarna houd ik me wel bezig met games/boeken.

Ik heb trouwens ook een nieuwe sectie aangemaakt genaamd “Quotes” met coole quotes die ik mooi vind, ze zijn niet van mij hoor.. Er zal bij staan wie ze heeft geschreven indien dat bekend is voor me.. Maar ik spaar quotes op mijn facebook, dus ik dacht waarom niet op de website he?  Ik heb het dus zo gedaan: de naam van persoon die het schreef als titel met de quote en passende foto eronder. Het zal zelden voorkomen dat als je de hele quote wilt lezen je op meer lezen moet drukken maar dat kan dus gebeuren, zelfde als hier in het nieuwsvlak.

Suggesies e.d. zijn altijd welkom

Siúil a rún!
Skylar