Mediatheek updates

Het is ontzettend druk geweest de afgelopen periode, ik ben daardoor weinig in staat geweest om de boel up-to-date te houden maar hield wel een lijst bij. Ik heb vooral veel films en series gekeken en ik ga niet alles erop zetten want dan ben ik alleen al een maand bezig om alles bij te werken dus trek ik de meest interessante titels eruit.

Verder ben ik erg bezig geweest met trainen, gezondheid en het inlezen hierin. Deze boeken zal ik niet publiceren op mijn website maar mogen wel opgevraagd worden. Het echte leven riep, ik heb promotie gekregen (yaay!) en daardoor kreeg ik het ook erg druk. Ik ging in de ochtend naar me werk en kwam doodop eind van de dag na 9 uur werken thuis om de volgende ochtend weer op werk te staan. Dat gebeurde natuurlijk niet elke dag.. Maar de vrije tijd die ik had was voor trainen en relaxen.

Ik ben ook naar veel dierentuinen geweest en heb dagjes uit gehad. Hier kwamen veel goede foto’s uit maar helaas zit ik nog steeds met problemen met mijn portfolio gezien deze nog niet helemaal stabiel is en ik geen tijd heb gehad om deze te optimaliseren, iets wat ik nog wel wil doen zodra ik tijd heb. Het moet ook wel leuk blijven om alles bij te houden dus besteed ik er niet de hele dag aan, het zou geen 2e baan mogen worden natuurlijk he?

Meer updates moeten nog volgen, tussen de drukte door.

Skylar