Nieuwe projecten

Net als iedereen heb ik soms perioden waar het wat drukker is, zo ook nu ben ik de afgelopen tijd wat drukker geweest. Dat betekent niet dat ik niet bezig ben met leuke dingen voor op mijn website maar wel dat ik geen tijd heb gehad om deze uit te werken en te publiceren.

Ik heb oude films opnieuw gekeken zoals forest gump en ben aardig met lego bezig geweest. Naast mijn werk heb ik ook prive een ontwikkelingsproces waar lego goed bij helpt. Sommige projecten zullen klein of suffig zijn, andere zijn weer leuker. Zo heb ik iron man gebouwd, verzamel en bouw ik de lego mario packs en zo nog meer. Van mario heb ik nu wel het 1 en ander verzameld maar ik weet nog niet hoe ik daar 1 grote foto van kan maken omdat ik simpelweg de ruimte niet heb dus dat is nog even een dingetje.

Verder ben ik ook nog steeds bezig met koken, ik heb een championnen roomsaus gemaakt zonder lactose en ben ik aardig op dreef met het maken van gepaneerde schnitzels zonder aardappelzetmeel of andere nachtschade, glutenvrij is makkelijk aangepast.

Naast dit ben ik op de achtergrond bezig geweest met de site omdat ik nogal last had van (robot) aanvallen vanuit diverse landen. Veiligheid op mijn website staat hoog in het vaandel dus zijn de nodige aanpassingen gedaan en deze blijf ik doen. Op dit moment lijkt het erop dat dit allemaal weer gekalmeerd is.

De kerstdagen komen er ook nog eens aan en met een mogelijke lockdown in zicht zoals bij onze buren in duitsland blijf ik vooral mijn “binnen hobbies” uitoefenen en 1 voor 1 mijn projecten uitwerken en publiceren.

Blijf gezond, alvast fijne feestdagen en zie de updates tegemoet!