Tomatenvrije pizza met tomatensaus

Een mond vol maar wel de waarheid. 25 september heb ik tomatensaus gemaakt, deze gaan we gebruiken voor deze mooie pizza.

Wat heb je nodig
– Pizza bodem, dit mag kant en klaar, uit een pakje (kan glutenvrij) maar kan zelfs op groente basis zoals bloemkool. Dit zal ik vast ooit nog wel maken maar ik heb pas pizza gegeten haha dus nu even niet.
– De tomatensaus die eerder gemaakt was
– Beleg (ham, salami, broccoli, paprika, champions, mais, ananas verzin het en het kan erop)
– Geraspte kaas dan wel edelgist vlokken voor de lactosevrije pizza lovers
– Mixer met deeghaken is wel zo fijn (met de hand kan maar duurt lang)

Hoe werkt het
– Volg de verpakking voor het maken van het deeg en maak een mooie bodem, vergeet geen gaatjes in de bodem te prikken.
– Stop de tomatensaus op de pizzabodem
– Snijd het beleg klein en dun zodat deze goed gaart op de pizza bodem
– Beleg de pizza naar wens
– Stop deze volgens de verpakking van de bodem in de oven/airfryer (meestal 180graden voor 10-30minuten afhankelijk van grootte etc)