Contact

Mocht je nou een vraag, suggestie of wat dan ook hebben kun je altijd contact opnemen. Kijk eerst onderaan de pagina of het antwoord op jouw vraag niet tussen de FAQ staat, dan heb je direct antwoord.

Email


  Lukt het niet of liever handmatig? Neem dan contact op via social media. Via instagram skylarhastios of facebook ben ik ook te bereiken.

  Chatten
  We kunnen natuurlijk altijd via skype of facebook wat afspreken, chatten gaat natuurlijk sneller dan email. Als je een mail stuurt met daarin wat je vraag is en of we  dat via skype/facebook kunnen behandelen dan spreken we wat af. Geef daarbij ook aan wanneer je beschikbaar bent want ik ben natuurlijk niet altijd online.

  Kleine FAQ/ Q&A

  QuestionsQ: Help? Ik krijg mijn website niet goed!? Kun je me helpen?
  A: Gezien mijn studie heb ik het erg druk. Als je het probleem uitlegt / laat zien kan ik altijd met je meekijken hoe het probleem verholpen kan worden. Als het online staat stuur dan de url naar me toe en dan kijk ik met je mee.

  Q: Ik heb een persoonlijke vraag?
  A: Je bent altijd vrij om dingen te vragen, kijk even op de pagina “About me” of het antwoord op je vraag daar al staat, zo niet kun je alitjd een mailtje sturen om te laten beantwoorden.

  Q: Hoe ben je begonnen met websites maken?
  A: Op mijn 11e ben ik een kindersite begonnen. Ik vond dat erg leuk, vooral het creeeren van een nieuwe look. Het duurde niet lang voor ik anderen hierin ging ondersteunen. Ik heb verschillende programmeertalen zoals HTML, CSS en PHP geleerd en daarna ook de opleiding mediavormgeving afgerond.

  Q: Waarom spiritualiteit en wicca op je website?
  A: Zelf ben ik jong begonnen met wicca, dit is een natuur religie. In wicca staat onder andere spiritualiteit neutraal in de religie. Toch waren er weinig websites met juiste informatie over deze onderwerpen. Wel in het Engels.. Maar niet iedereen spreekt vloeiend Engels. Daarom ben ik eigenlijk begonnen met 1 simpele pagina. Later is dat uitgegroeid.

  Q: Ben ik een wicca?
  A: Iedereen kan een wicca worden, daar moet je wel hard voor studeren. Het is niet de vraag of je een wicca bent maar of je je er 1 voelt. Denk daar eerst maar over na.

  Q: Hoe zit het met alle recepten op de website?
  A: Door allergieen die ik zelf heb weet ik hoe lastig het soms is om iets te vinden wat je lekker vind en je ook mag hebben. Een restaurant bezoek is  erg lastig. Ik houd van de uitdaging om toch wat lekkers te maken maar dan een tikje anders. Daarna deel ik het omdat ik natuurlijk niet de enige ben die hier tegenaan loopt.

  De vraag staat hier niet bij?
  Neem dan gewoon even contact op en dan beantwoord ik je vragen.

  Skylar