Contact

Mocht je nou een vraag, suggestie of wat dan ook hebben kun je altijd contact opnemen. Kijk eerst onderaan de pagina of het antwoord op jouw vraag niet tussen de FAQ staat, dan heb je direct antwoord.

Email


  Lukt het niet of liever handmatig? Neem dan contact op via social media. Via instagram skylarhastios of facebook ben ik ook te bereiken.

  Chatten
  We kunnen natuurlijk altijd via skype of facebook wat afspreken, chatten gaat natuurlijk sneller dan email. Als je een mail stuurt met daarin wat je vraag is en of we  dat via skype/facebook kunnen behandelen dan spreken we wat af. Geef daarbij ook aan wanneer je beschikbaar bent want ik ben natuurlijk niet altijd online.

  Kleine FAQ/ Q&A

  QuestionsQ: Help? Ik krijg mijn website niet goed!? Kun je me helpen?
  A: Natuurlijk, stuur je website even in een zipje naar me toe en leg het probleem zo duidelijk mogelijk uit. Dan zal ik kijken of ik eruit kom, als het online staat zoals woelmuis.nl stuur dan de url naar me toe.

  Q: Ik heb een persoonlijke vraag?
  A: Je bent altijd vrij om dingen te vragen, kijk even op de pagina “About me” of het antwoord op je vraag daar al staat, zo niet kun je alitjd een mailtje sturen om te laten beantwoorden.

  Q: Hoe wist je dat je webdesign/development wilde doen?
  A: Eigenlijk wist ik dat niet.. Maar op mijn 11e begon ik plaatjes etc op een website te zetten, ik wilde in die tijd meer dus begon ik HTML en CSS te leren, de opmaak talen om een website te maken. Ik leerde vanaf een blanco pagina codes bij elkaar te zetten om mijn eigen website op te zetten en toen ik een studiekeuze moest maken had ik geen flauw idee wat ik moest doen. Toen besloot ik mijn hobby maar door te zetten en dan maar te kijken waar ik uit kwam.

  Q: Waarom spiritualiteit en wicca op je website?
  A: Zelf ben ik jong begonnen met wicca, dit is een natuur religie. In wicca staat onder andere spiritualiteit neutraal in de religie. Toch waren er weinig websites met juiste informatie over deze onderwerpen. Wel in het Engels.. Maar niet iedereen spreekt vloeiend Engels. Daarom ben ik eigenlijk begonnen met 1 simpele pagina. Later is dat uitgegroeid.

  Q: Ben ik een wicca?
  A: Iedereen kan een wicca worden, daar moet je wel hard voor studeren. Het is niet de vraag of je een wicca bent maar of je je er 1 voelt. Denk daar eerst maar over na.

  Q: Hoe zit het met alle recepten op de website?
  A: Door allergieen die ik zelf heb weet ik hoe lastig het soms is om iets te vinden wat je lekker vind en je ook mag hebben. Een restaurant bezoek is bijna onmogelijk. Ik houd van de uitdaging om toch wat lekkers te maken maar dan een tikje anders. Daarna deel ik het omdat ik natuurlijk niet de enige ben die hier tegenaan loopt.

  De vraag staat hier niet bij?
  Neem dan gewoon even contact op en dan beantwoord ik je vragen.

  Skylar