Dromen

Er zijn veel mensen die niet paranormaal begaafd zijn maar alleen vreemde dromen hebben. Tenminste dit denken zij. Maar niks is minder waar. Dromen is 1 van de meest voorkomende toekomst voorspellers. Een droom die nergens op slaat, zoals een huis dat instort kan bijvoorbeeld gedraaid worden naar de dood van een familie lid. Het is erg lastig dit uit elkaar te halen, omdat sommige dromen ook gewoon logische dromen zijn met een vreemde afloop. Het klinkt misschien raar maar het is wel zo.

Dromen moet je altijd verschillend bekijken. Bekijken op je eigen leven, en die van je omgeving. Ken jij iemand met problemen? Of is er iemand ziek? Dat zijn verschillende aanwijzingen waar een droom op kan slaan. Maar dat is niet de enige aanwijzing. Dromen lijken soms op andere dingen te slaan dan dat zij werkelijk doen. Omdat je jezelf het best kent kun je dit meestal zelf het beste inschatten. Maar toch zijn er dromen die “hopeloos” zijn. Waar je dus niks in ziet wat over jou of jouw omgeving kan gaan.

Als dat echt zo is kun je het altijd navragen aan anderen. Bedenk wel dat je vreemde reacties kan krijgen. Maar probeer er luchtig over te doen. Dat is de enige tip die ik kan geven; Probeer iemand te vinden die je begrijpt of in ieder geval niet uitlacht