Skylar

Mijn naam ga ik maar overslaan want die staat hierboven al beschreven. Het is 2022 dat ik deze “over mij” update en ik ben 28 jaren jong. Geboren en inwoner van Nederland. Ik ben op de foto op mijn homepage te vinden. Daarin is ook te zien dat ik piercings heb, daar heb ik nog 1 tattoo bij. Hierboven staat ook nog een leuke jeugdfoto van mij.. En ja ik keek altijd boos op foto’s als kind haha.

Ik werk bij een dierenkliniek en ben in februari 2022 met een studie paraveterinair begonnen; dit na 7 mooie jaren in de ict. Een branche die heel leuk was, waar ik veel geleerd heb maar toch meer een hobby is dan mijn werk.. Jammer want in de ict ligt tegenwoordig het goud haha. Daarnaast werk ik ook als vrijwilliger op de kinderboerderij. Niet omdat het moet maar wel omdat het gewoon reuze gezellig is.

Als ik niet op mijn werkplek rond scharrel als een kip zonder kop of thuis voor mijn computer of tv zit dan wandel ik graag, zoals te zien op mijn website ga ik dierentuinen langs, pretparken zoals de Efteling en maak ik graag mooie foto’s.

Inmiddels draait deze website sinds 2010, hebben er verschillende dingen op gestaan en ben ik regelmatig bezig met het aanpassen ervan. Ik probeer daarbij minimaal eens per maand wat leuks te gaan doen, als het kan met gezelschap maar ik ga net zo hard alleen. Ik breng dan altijd een magneetje mee als herinnering naast de foto’s die ik daar maak.

Skylar