Skylar

Mijn naam zoals je waarschijnlijk al was opgevallen is Skylar, sommigen geven mij de bijnaam Sky. Ik ben geboren op 04-11-1993 in Nederland en daar woon ik nog steeds. Na een late groeispurt ben ik 1,74m geworden met donkerbruine ogen met kort donkerbruin/blond haar. Ik heb een snakebite piercing in mijn lip en een industrial en 2 10mm stretches in mijn oren. Dit alles aangevuld met 1 tattoo

Ik werk bij XS4ALL en heb meerdere hobbies waar ik dan ook dagelijks mee bezig probeer te zijn hoewel dat niet altijd lukt vanwege mijn ontzettend drukke maar coole baan.

Ik heb vroeger altijd gefietst, 100km op een dag was normaal. Vandaag de dag houd ik mij vooral bezig met wandelen (dan kun je ook foto’s maken).

Betreft mijn website, die heb ik al sinds 2010. Ik heb er verschillende dingen op gezet en ben waar ik tijd heb altijd bezig met dingen aanpassen. Zo kan ik diverse programmeertalen waaronder html5, css3, javascript, een beetje sql en heb ik een haat-liefde verhouding met PHP waar murphy’s law altijd moet toeslaan.

Ik probeer elke maand minimaal 1x wat leuks te doen. Bioscoop, dierentuin, pretpark, bos of iets anders dat ik er even uit ben. Hier maak ik dan mooie foto’s ter herinnering. Ook probeer ik dan een magneetje uit dat park of die stad mee te nemen als herinnering naast alle foto’s.

Naast mijn actieve avontuurtjes houd ik er ook van om gewoon lekker lui op de bank/bed te netflixen, gamen of een goed boek te lezen. Ook doe ik regelmatig thuisstudies zo heb ik NLP gestudeerd en een basis in psychologie die ik nu aan het specialiseren ben. Met mijn burnout ervaring zat ik met mijn neus in de burnout-boeken dat heeft erg geholpen hoewel dat ook ontzettend zwaar was.

Oorspronkelijk heb ik interactieve mediavormgeving gestudeerd en hier ook in gefreelanced na mijn afstuderen maar ik kwam er al snel achter dat deze wereld niet helemaal bij mij past. Hoewel het leuk werk is ben ik meer iemand die mensen helpt, zo kwam ik bij ziggo terecht.

Om mijn werk bij ziggo nog beter te maken ben ik psychologie gaan studeren en erachter gekomen dat ik dit heel leuk vind. Nu zit ik bij xs4all en houd ik me nog steeds bezig met het uitbreiden van mijn psychologische kennis.

Skylar