Reiki

Reiki is een alternatieve paranormale geneeswijze. Je werkt met je handen en behandeld het betreffende persoon met je levensenergie. Reiki is japans voor “het leven”. Rei betekent geest of ziel, en ki betekent energie, of levenskracht. Samen maken zij het leven. Reiki word veel gebruikt, ook veel mensen die zich via reiki laten behandelen zijn erg tevreden. Je kan verschillende dingen proberen met reiki. Als je naar een cursus gaat kun je reiki geheel leren, ze leren je op een andere manier met energie werken en wijden je in. Op deze manier ben je beter voorbereid en ingesteld op de energie die je overdraagt. Daardoor heb je er meer controle over.

Reiki kan je beter niet op internet proberen te leren, vaak vergissen mensen zich hierin. We hebben allemaal de kracht om reiki te leren en te beheersen. De 1 wat meer als de ander. Reiki is erg precies werk en vergt veel energie. Een verkeerde beweging en je kunt iemand behoorlijk bezeren, of zelfs verlammen. Daarom kun je beter naar curssusen gaan. Je kan natuurlijk altijd online vragen stellen en meer informatie opzoeken over deze geneeswijze.

Maar je kan niet via internet worden ingewijd hoeveel je er ook vanaf weet. Er word veel beweerd op verschillende websites, maar het is absoluut niet mogelijk, hoe graag ik je ook zou willen leren hoe dit voorgaat. Mensen die reiki hebben geleerd via internet hebben namelijk veel ongelukken veroorzaakt, dit kan behoorlijk wat elende opleveren. En gezien ik de informatie op mijn website veilig wil houden, zal ik dan ook niet uitleggen hoe reiki precies in zijn werk gaat. Het enige wat ik zal zeggen is dat je met je handen energie overdraagt, en op deze manier dingen kunt genezen. Cursussen zijn via internet te vinden.