Health & lifestyle

Dus het is zover, ik ben begonnen met een health en lifestyle onderdeel. Waarom? Ik heb verschillende recepten in mijn boeken staan, ik kan cola maken zonder dat het zo chemisch is als cola en wat doe ik ermee? Ik houd het voor mezelf. Ik heb jaren geleden al een ander pad gekozen omdat ik ziek werd van die chemische troep en vind dat het tijd word om dit te delen, die kennis athans.

Er zijn wel een aantal dingen waar ik duidelijk in wil zijn. Ik ben geen healthfreak, ik zeg niet dat mijn manier beter is dan die van anderen. Het enige wat ik wil doen is delen wat ik doe, laten zien wat het voor mij doet en hoe het dus uitpakt voor mij. Ik gooi spul bij elkaar, als het lekker is post ik het. Iedereen is ook welkom om hier aanvulling op te geven, met credits natuurlijk. Dit is mijn lifestyle, of onderdeel van. Dat is alles wat ik deel, waarom het woordje health ertussen staat? Omdat het de bedoeling is dat ik een gezond voedingspatroon volg, een smoothie, indien goed gebruikt is ook goed voor de gezondheid, maar voor mij ook een manier om te ontbijten gezien ik in de ochtend gewoon niks weg krijg.

Ik eet in de middag muesli, betekent dit dat brood niet goed is? Nee natuurlijk niet.. Er zitten broodsoorten tussen die niet goed voor je zijn, vol e nummers en troep.. Maar laten we het hier dan ook over eens zijn dat vers brood lekkerder is dan dat goedkope supermarkt spul? Iedereen heeft zijn/haar eigen lifestyle en vind dit gezond.. In mijn geval vind ik het belangrijk te ontbijten, veel natuurlijke (rauwe) producten binnen te krijgen zoals fruit en groentes. Omdat het niet altijd uitwerkt hoe ik dat wil kwam ik dus met smoothies( fruit) en salades (groente).. Maak jij nog sla met ijsbergsla?.. Wist je dat andijvie ook goed werkt? Nee? Nou.. Het is heerlijk daarmee! Beetje gekruidde kip, ei, wat pasta of aardappel erbij.. Ja en misschien wat homemade dressing.. En eten maar!