Kick off 2.0

Ik was al bezig met een kick off maar het ging niet bepaald zoals gewenst.. Nu dan toch nogmaals een poging gedaan en nu wel goed online. Het probleem lag hem vooral in het menu die het aantal artikelen niet aan kon.. Vreemd gezien in het in mijn bosbook (prive blog, soort online dagboek) wel goed ging… Maar daar staat minder op.
Het duurde dus even voordat het thema helemaal klopte dus heb ik het even over een andere boeg gegooid en wie weet komen er nog meer aanpassingen. Dat is dus even afwachten. Ik heb in 1 dag ontzettend veel werk verzet ik had dit natuurlijk allemaal in een localhost opgezet maar dan is het alitjd wel even de vraag of hij online ook zo lief samen werkt met je database en dat doet hij zover ik heb gemerkt.

Dit is natuurlijk pas de 1e blog entry en officieel gezien kan je nog steeeds naar de oude website https://www.royaille.nl/Royaille2/
Als je namelijk even rondkijkt valt er nog een hoop te doen, een portfolio opmaken en de andere onderwerpen en de onderwerpen die ik nog moet maken die op de oude website ook nog niet stonden. Naast dat alles komt er ook nog een hoop (her) schrijf werk en dat duurt dus even.

Dit project (opnieuw opbouwen website) heeft even tijd in beslag genomen ivm mijn examen jaar. Ik zat namelijk in de MasterClass en dat was leuk maar tijd rovend. Bovendien is er voorbereiding op de examens en mijn stage begint ook alweer op 11 november 2013. Daarna heb ik examens en bam geslaagd (laten we positief blijven en er vanuit gaan dat ik slaag nietwaar?)

 

Excuses voor het ongemak, work in progress
Skylar