Opties, keuzes.. Doen!

De afgelopen weken zijn ontzettend hectisch geweest met heel veel werk. Ik neem nog steeds opdrachten aan maar ben ontzettend druk beizg met mijn baan als technische helpdesk medewerker. Als ik vrij ben doe ik wat maintenance werk aan de website, misschien niet altijd even zichtbaar omdat ik vaak tot 10uur savonds werk maar.. Ik doe mijn best. Mocht je nog tips/suggesties hebben kun je altijd contact op nemen met aanvullingen.

Ook op prive gebied heb ik het 1 en ander on track, dat schommelde even.. Ik ben nu ook ontzettend moe omdat ik de afgelopen dagen bijna niet geslapen heb (Excuses als deze update spelfouten enzo bevat). Mijn 2 lieve gebils besloten van de ene op de andere dag dat ze elkaar niet meer mogen.. En dat had z’n gevolgen.. Namelijk vechten. En voor mij was dat thuis komen, 2 gerbils uit elkaar halen en 1 voor 1 verzorgen (wonden) en daarna weer bij elkaar zetten, ik heb ze even apart gehad (paar uur) dat ze elkaar konden zien maar niet bijten.. Daarna in een kleine bak weer aan elkaar laten wennen en nu zitten ze weer op de helft van hun oorspronkelijke kooigrootte. Ik heb dan ook besloten een kooi voor ze te laten bouwen a 100 ~ 150euro. Ik heb iemand gevonden die dit voor me wil doen.. Een terrariumbak met plateaus enzo, hij gaat er wat moois van maken en ik krijg de schets per email toegestuurd. Hopelijk staat deze eind van het jaar nog.

Hoe dan ook is al dat geregel en het vele werken een dikke verandering bij mij omdat ik gewend was om naar school te gaan.. En nu heb ik spitdiensten en kan ik van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds ingezet worden, meestal is dat zo’n 5uurtjes.. Maar soms is dit ook een goede 9uur dat ze me inzetten in splitdienst. Dan begin je dus om 9 uur tot 1uur ’s middags.. En dan begin je weer om 4uur tot 9uur/half 10 in de avond.. Soms is dat best pittig en als ik dan terug kom is het echt even de dieren verzorgen en mijn bed in duiken.. Begrijpelijk maar ik raak eraan gewend.

Ik heb daarin ook een hoop keuzes moeten maken en die heb ik nu gemaakt, ook daardoor gaat het een stuk stabieler op prive vlak waardoor ik (uiteindelijk) meer tijd over zal houden voor mijn website hoewel het nog steeds hobby is en geen must.

Skylar